Welkom Gast | Inloggen of registreer

Calciumnitraat (CaNO3)

Inhoud: 100 gr
Calciumnitraat (CaNO3) kan gebruikt worden om het nitraat gehalte in het aquarium te verhogen. Nitraat is één van de belangrijkste voedingsstoffen voor je planten, samen met o.a. kalium en fosfaat. Nitraat komt voor in vrijwel iedere bemestingsmethode voor het aquarium.

Dit product heeft in tegenstelling tot kaliumnitraat minder invloed op de geleidbaarheid en kan als vervanger voor kaliumnitraat gebruikt worden.

Prijs:
2,75
Direct uit voorraad leverbaar 110 gr. verzendgewicht
Aquariumbemesting.nl
Animals > Pet Supplies > Fish Supplies > Aquarium Water Treatments
Calciumnitraat (CaNO3) kan gebruikt worden om het nitraat gehalte in het aquarium te verhogen. Nitraat is één van de belangrijkste voedingsstoffen voor je planten, samen met o.a. kalium en fosfaat. Nitraat komt voor in vrijwel iedere bemestingsmethode voor het aquarium. Dit product heeft in tegenstelling tot kaliumnitraat minder invloed op de geleidbaarheid en kan als vervanger voor kaliumnitraat gebruikt worden.
Calciumnitraat (CaNO3)
https://static.aquariumbemesting.nl/cache/gfx/thumb/0231x0154/2a09f0cc.jpg
sku:cano3-100gr
2.75
Aquariumbemesting.nl
EUR
in_stock
new
https://www.aquariumbemesting.nl/nl/onze-producten/poeder-zelf-mengen/calciumnitraat-cano3
Calciumnitraat (CaNO3)

Wij raden aan om aan te sturen op een nitraat gehalte van 10-20ppm. Heeft u na het meten van uw waterwaardes een te hoog gehalte, dan dient u water te verversen. Bij een te laag gehalte dient u nitraat toe te voegen.

De exacte dosering voor uw aquarium kan, afhankelijk van hoeveelheid planten, licht en co2-gehalte, worden bijgesteld voor een optimaal resultaat.

Gebruiksaanwijzing:
Inhoud in zijn geheel oplossen in 500ml warm (bij voorkeur osmose-) water. Per dosering van 10ml op 100 liter zal het nitraat gehalte met 10.5ppm en het calcium gehalte met 3.4ppm worden verhoogd. De hardheid (dGH) zal met 0.5ppm verhogen.

EG-Meststof. Enkelvoudige meststof. Calciumoxide (CaO) 26.5%, Nitraat (N) 15.5%.