Welkom Gast | Inloggen of registreer

Sporenelementen (CSM+B)

Inhoud: 50 gr
Onze sporen elementen zijn van het merk Plantex en importeren wij zelf rechtstreeks uit Canada. CSM+B staat bekend om zijn uitgebalanceerde sporenelementen en is tevens een belangrijk ingredient van onze plantenvoeding.

Sorry, maar dit product is (tijdelijk) niet leverbaar.
Sporenelementen (CSM+B)
Onze sporen elementen zijn van het merk Plantex en importeren wij zelf rechtstreeks uit Canada. CSM+B staat bekend om zijn uitgebalanceerde sporenelementen en is tevens een belangrijk ingredient van onze plantenvoeding.
Aquariumbemesting.nl
Aquariumbemesting
https://static.aquariumbemesting.nl/cache/gfx/thumb/0231x0154/41defd28.jpg
csmb-50gr
7.00
EUR
Aquariumbemesting.nl
Sporenelementen (CSM+B)

LET OP: CSM+B is slechts tijdelijk weer op voorraad. Tenso Cocktail is vergelijkbaar qua samenstelling maar bevat daarnaast ook Calcium en is (veel) beter oplosbaar. De prijsstijging ten opzichte van voorheen komt door de hogere kosten om CSM+B te importeren. 

EG-Meststof. Mengsel van micro-nutriënten. Gewaarborgde gehalten: boor (B) 1.18% in complexvorm, koper (Cu) chelaatvormer EDTA: 0.09%, ijzer (Fe) chelaatvomer EDTA: 6.53%, magnesium (Mg) 1.40%, mangaan (Mn) chelaatvomer EDTA: 1.87%, molybedeen (Mo) in complexvorm: 0.05% en zink (Zn) chelaatvormer EDTA: 0.37%. Chloorarm. Stabiliteit van de chelaten tussen pH=3.5 en pH=7.5 Alleen te gebruiken in geval van erkende behoefte. De benodigde dosis niet overschrijden.
 
 
Product oplossen:
De inhoud van het zakje dient opgelost te worden in 500ml warm water. Het beste resultaat krijgt u door het product op te lossen in osmose- of gedemineraliseerd water. Na het oplossen kan het zijn dat er enkele onschadelijke kristallen niet opgelost zijn. Dit is normaal en komt door de hoge concentratie voedingsstoffen.

Mocht u na verloop van tijd merken dat er een soort witte waas op de bodem verschijnt dient u 20ml AquaCarbo of vergelijkbaar product toe te voegen aan 500ml water. Dit gaat eventuele schimmelvorming en bacterie groei tegen.

Product gebruiken:
Voeg naar eigen inzicht deze stockoplossing toe (begin bijvoorbeeld met 1ml per 40 liter aquariumwater per week). De dosering kan geleidelijk verhoogd worden naar gelang uw aquariumplanten hier behoefte aan hebben. Een aanpassing van de dosering dient wel langzaam te gebeuren, omdat de planten zich aan moeten passen. Houd bij aanpassing van de dosering ook de overige waterwaardes goed in de gaten en pas deze eventueel ook mee aan.
 
LET OP: De producten fosfaat, ijzer, sporenelementen en plantenvoeding mogen niet met elkaar in 1 fles gemengd worden. Als u dit wel doet binden zij samen en zijn deze voedingsstoffen niet meer opneembaar voor uw planten. Wij raden een paar uur tot een dag tussen doseringen van genoemde producten te laten. Deze waarschuwing is voor zowel de poedervorm als de vloeibare vorm.