Welkom Gast | Inloggen of registreer

Betaalmogelijkheden

Wij willen het voor u als klant zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

Betalen met iDEAL

Indien u beschikt over een Nederlandse bankrekening kunt u uw bestelling eenvoudig, veilig en snel afrekenen via iDEAL. iDEAL is momenteel het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in Nederland. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit houdt in dat u de betaling verricht binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank.

Alle grote Nederlandse banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Als klant van één van de deelnemende banken kunt u direct online betalingen doen via iDEAL, zonder dat u zich eerst dient te registreren of speciale software hoeft te installeren.

Hoe werkt het?
Tijdens het bestelproces selecteert u iDEAL in de lijst van betaalmogelijkheden. Na het bevestigen van uw bestelling wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde webpagina van iDEAL waar u de betaling kunt voltooien.

Afhankelijk van uw bank wordt u gevraagd om een aantal gegevens in te vullen voordat u de betaling kunt doen. Dit alles gebeurd op de website van uw eigen bank, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Nadat u de betaling heeft gedaan krijgen wij automatisch bericht dat uw bestelling is betaald en zullen wij uw bestelling verder in behandeling nemen.
 

Betalen met Bancontact / Mister Cash

Indien u beschikt over een Belgische bankrekening kunt u uw bestelling eenvoudig, veilig en snel afrekenen via Bancontact / Mister Cash. Bancontact / Mister Cash is momenteel het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Bancontact / Mister Cash is gebaseerd op internetbankieren. Dit houdt in dat u de betaling verricht binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank.

Alle grote Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact / Mister Cash: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Als klant van één van de deelnemende banken kunt u direct online betalingen doen via Bancontact / Mister Cash, zonder dat u zich eerst dient te registreren of speciale software hoeft te installeren.

Hoe werkt het?
Tijdens het bestelproces selecteert u Bancontact / Mister Cash in de lijst van betaalmogelijkheden. Na het bevestigen van uw bestelling wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde webpagina van Bancontact / Mister Cash waar u de betaling kunt voltooien.

Afhankelijk van uw bank wordt u gevraagd om een aantal gegevens in te vullen voordat u de betaling kunt doen. Dit alles gebeurd op de website van uw eigen bank, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Nadat u de betaling heeft gedaan krijgen wij automatisch bericht dat uw bestelling is betaald en zullen wij uw bestelling verder in behandeling nemen.

Betalen met Sofortbanking

Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard en TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Sofortbanking is gebaseerd op internetbankieren. Dit houdt in dat u de betaling verricht binnen de beveiligde omgeving van Sofortbanking.

Sofortbanking behoort tot de veiligste betaalsystemen in het internet. Met sofortbanking kan u makkelijk, prettig en veilig betalen zonder te registreren. U heeft alleen de gegevens van uw online-rekening (PIN / TAN) nodig. Zo betaalt u gemakkelijk, snel en veilig.

Er zal u worden gevraagd om een aantal gegevens in te vullen voordat u de betaling kunt doen. Dit alles gebeurd op de website van Sofortbanking, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van Sofortbanking. Nadat u de betaling heeft gedaan krijgen wij automatisch bericht dat uw bestelling is betaald en zullen wij uw bestelling verder in behandeling nemen.

Betalen via PayPal (American Express & Visa / Mastercard)

Indien u bij het plaatsen van uw order heeft gekozen om met PayPal te betalen wordt u doorgeleid naar de website van PayPal waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Aquariumbemesting.nl heeft een geverifieerde 'zakelijke rekening' bij PayPal.

Nadat u bij PayPal heeft ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u vervolgens een overzicht te zien van de betaling. Nadat u de betaling heeft geautoriseerd zal het bedrag direct van uw PayPal-rekening worden afgeschreven. Tevens krijgen wij automatisch bericht dat uw bestelling is betaald. Nadat u de betaling heeft gedaan krijgen wij automatisch bericht dat uw bestelling is betaald en zullen wij uw bestelling verder in behandeling nemen.

Vooraf betalen via bank of giro

Beschikt u niet over de mogelijkheid om met iDEAL of PayPal te betalen of wilt u het bedrag liever zelf overschrijven via uw bank/giro? Dan kunt u kiezen voor 'vooruitbetaling'. Uw bestelling zal bij het kiezen van deze betaalmethode de status 'Wacht op ontvangst betaling' krijgen.

U dient vervolgens zelf het geld over te maken naar onze Nederlandse ING bankrekening via internetbankieren of via accept-giro. Dit dient te gebeuren onder vermelding van het bestelnummer wat u terug kunt vinden in de bevestigingsmail. Tevens staan in deze e-mail alle benodigde bank gegevens nog een keer voor u op een rij.

Het kan enkele dagen duren voordat uw betaling is bijgeschreven op onze rekenening, zeker bij internationale overboekingen. Nadat wij zien dat het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zullen wij uw bestelling verder in behandeling nemen.