Welkom Gast | Inloggen of registreer

Verzending en volgen

Wij doen ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij verzenden momenteel naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Bij het afrekenen zullen automatisch de beschikbare verzendmethodes worden getoond.
 

Snelle levering

Wij verzenden uw order doorgaans nog dezelfde werkdag, mits deze geplaatst én betaald is voor 13:00. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wanneer dit het geval is dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.  Wilt u een exactere schatting van de levertijd voor de producten die u nodig heeft? Gebruik dan het contactformulier van de website.

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u (in tegenstelling tot veel andere webshops) niet DIRECT een e-mail met een tracking code. Deze krijgt u pas, zodra ons systeem ziet dat uw bestelling ook daadwerkelijk traceerbaar is.
 

Bezorging door PostNL

Indien u kiest voor verzending door middel van PostNL heeft u meestal de mogelijkheid om uw bestelling te ontvangen als brievenbus pakje of als pakket met barcode. Indien u voor kies voor brievenbus pakje zal deze onverzekerd verzonden worden. Het risico van doosschade (met eventuele productschade tot gevolg) of vermissing is geheel voor eigen risico. Wij accepteren hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Bij pakketpost krijgt u van ons een track en trace nummer waarmee het gehele pakket tot aan bezorging gevolgd kan worden.

Wij raden u aan om ten alle tijden voor pakketpost te kiezen zodat uw bestelling (bij een eventuele vertraagde levering) ook getraceerd kan worden. 

Overzicht gemiddelde verzendtijden:
Hieronder treft u een overzicht aan van de verzendtijden die PostNL normaliter hanteert. PostNL heeft in Nederland een 24 uurs levering. Hierdoor kunnen zij meestal de bestelling de volgende dag al bij u thuis aanbieden. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL langer over de bezorging van een bestelling.
 
Besteld op*Bezorging binnen Nederland meestal op (m.u.v. feestdagen)
MaandagDinsdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur
DinsdagWoensdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur
WoensdagDonderdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur
DonderdagVrijdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur
VrijdagZaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur
ZaterdagDinsdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur
ZondagDinsdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur

*) Uw bestelling dient betaald te zijn voor 13:00 op deze dag.